Wil jij ook een gezonde huid?
Reken af met eczeem klachten
Praktijk San-Chi AkerslootSandra Eriks-Mynett

OVER SANDRA

Toen ik als 18 jarige met de opleiding verpleegkunde A begon, dacht ik dat mijn toekomst zich in het ziekenhuis zou afspelen. Hoe anders is alles gelopen.Ik trouwde en mocht daarom mijn opleiding niet afmaken (kan je je nu niet meer voorstellen), maar de gezondheidszorg bleef een speciaal plekje in mijn hart houden.

Samen met mijn man heb ik 3 kinderen grootgebracht en bijna 30 jaar als ambtenaar gewerkt in veel verschillende functies. Omdat de gezondheidszorg bleef trekken, ben ik in 2007 Chinese Geneeskunde gaan studeren.

lees verder

Ik heb tijdens en ook na mijn studie stages gelopen in Amerika en in China en heb me later bekwaamd in de Total Reset Methode, Energetische geneeswijzen en Orthomoleculaire therapie.

Nog steeds blijf ik bijscholingen volgen en ik heb besloten om mij te richten op mensen die last hebben van eczeem.

Ik zie genoeg mensen in mijn directe omgeving die hier al jaren mee rondlopen en er maar niet vanaf komen. En als ik zie hoe door mijn behandelingen de eczeem verdwijnt, dan weet ik dat dit het is waar ik het voor doe. 

Ben je op zoek naar een behulpzame, secure, betrokken, nuchtere maar ook gezellige therapeut? Laat mij je dan helpen de oorzaak van jouw eczeemklachten te vinden en die samen met jou te behandelen.

San-Chi is hét adres voor:

Acupunctuur, Total Reset en Reiki
Reikicursussen
Energetische Geneeswijzen
en
Orthomoleculaire therapie

 


 

Met haar opleiding Westers Medische Basiskennis voldoet Sandra aan de eisen die hieraan door de Stichting Hoger Onderwijs Nederland zijn gesteld.

San-Chi staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
en Sandra is lid van beroepsvereniging Zhong onder nummer 1609530111155.